JURNAL DE NUMEROLOGIE 2024


GHIDUL TĂU PENTRU UN AN TRĂIT CONȘTIENT

Înscrie-te gratuit pentru Jurnal de numerologie 2024 și vei primi darul perspectivei

Unde să îți trimit ghidul tău gratuit?

  • Când te înscrii, îți voi mai trimite e-mailuri ocazionale cu conținut/resurse/lecții suplimentare, totul gratuit - de la care te poți dezabona oricând

ACEST GHID GRATUIT ÎȚI VA ARĂTA CUM SĂ:
  • Obții claritate pentru anul 2024:

Vei afla influențele Anului Universal asupra vieții tale și cum să folosești aceste informații pentru a lua decizii în acord cu energia care te susține.


  • Integrezi t𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐮𝐫𝐧𝐚𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 introspecție:

Vei învăța strategii de scriere conștientă pentru a-ți clarifica obiectivele și a-ți manifesta visurile în 2024, în aliniere cu vibrația numerelor.


  • Obții darul perspectivei:

Vei invăța cum să-ți calculezi Anul Universal astfel încât să înțelegi încotr-o te îndrepți și la ce să te aștepți pe parcursul anului 2024.

DESPRE MINE

Eu sunt Mariana, numerolog

Încă din perioada copilăriei, am avut două mari atracții: să descopăr tainele universului și matematica. Cu timpul, am realizat că aceste arii aparent distincte se îmbină într-un mod remarcabil prin numerologie, cunoscută și sub numele de "matematica spirituală".


Numerologia se bazează pe ideea că fiecare număr poartă o vibrație distinctă, care poate influența caracteristicile individuale, evenimentele și destinul personal.


Cred cu adevărat că numerologia poate fi cheia care deschide uși către o înțelegere mai profundă a sinelui și a universului înconjurător și mă bucur că acum te poți folosi și tu de acest instrument minunat!


Mariana Pârlog© Copyright 2023 Numele Companiei Tale. Toate drepturile sunt rezervate